CLICK HERE!

LoLipOP & PeLaNGi....

Arini ade org bunje aku lagi( dgn riaknyer...dan perasan glamer...hikhikhik...)
tp kat IOI mall je...dkt ngn umah aku...
makan pizza...

tp esok KOMPOM kena buke umah sbb MEM BESAR sudah bunyiiii daaaa....
(mama aku la...sape lagi...hikhikhik.....)

tp tu bukan tujuan utama aku post entry ari ni..

aku beli tudung baru, bg aku cantik...
(hehhee..biasela aku kan suka perasan sendiri...)

tp adik kembo tak seiras tu kata dah macam lolipop & pelangi...
dan depa segan nak jalan ngn aku...
diorg kata lagi.."eeee..klong, tak yah pakai tudung cam tu...BURUK...!"
biar betul....
HANTU nyer adikkkk....!


ye ke??
cuba try uols tgk...

Ni dorg kata CORAK LOLIPOP....!!



NI PLAK....CORAK PELANGI TAK CUKUP SIFAT!!




over ke tudung2 ni...
aku rase ok je...

salam sayang
DaliaLiyana

36 comments:

sharamli said...
This comment has been removed by the author.
sharamli said...

rasa cm nak mkn...ha3...

DaliaLiyana said...

tu tudung dikkk..bukan lolipop..huhuhuuh..
nnt akak bunje kamu lolipop k...:)

FRB said...

FRB paling suka design yg paling bawah skali tu. cantik la

Faisal Admar said...

er prefer yang 1 color je kot.
maybe saya jenis simple :P

mamai said...

IOI pakcik selalu lepak kat situ kalau pie puchong perdana

DaliaLiyana said...

FRB-tq puji tudung tu...adik2 dalia sume kutukkkk...eee...

Faizal-yg satu kaler dalia mmg byk...saje nak tukar mood kaler...hehehe...

bro mamai-la.awat tak habaq mai yg selalu lepak sana..dalia pun selalu lepak situ...nnt kite roger k...:)

shi3la said...

kalo dah chantekkk pakailahh aperponnn totappppp chantekkk dikk nonnnn oiiii...

shi3la said...

luper lak ckp..kiter change link yerk

Nakamura Kazuki said...

kak long..hehehe..ni fesyen terbaru ke...ambe rasa yang cun melecun sampai melecur kekeke adalah yang corak tak cukup sifat warna merah campur hitam tu....terasa macam menonjol skit kekekejejejelililitatataananan akak long la...

mummyseri said...

dalia..akak suke semua2 tu..cantekk
la tmbh2 lg org yg mgenakan tudung tu ayu..:) lg la berSERI SERI..akak tgh gile tudung butang aje nih..ske sbb beralun2 kat dpn tu..

maiyah said...

salam adik, comel pa tudung tu, suma cantik

en_me said...

jeliterrnyerrr..

PurPlez said...

akak??
umo bape eh?
tudung tu cantik lah.
unique gtu
hehe

MisZrOxZy said...

ok jerk tudung tu..

areQue said...

uik kak long????tudung ke makanan tu???ahaksssss...muhkakkakakaka

kak long..rq dah follow akak tuh..so..sila2 la yer memollow akak juga..boleh tukar2 link...

cantik tudung jerkkkkk....
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Riezal aka Rezdrake said...

colourful betul tudung2 tu :)

merahitujambu said...

lolipop??cmnk jilat jee pala akak..huhu..18sx ke??x kan..
gurau je..
mane x mem besar bising..asyik mam luar je..xde org tmn mem besar kt rumah laa tu..hik2

Zumairi said...

leh jadi model tudung ni..

Framestone said...

peh die tempek byk picture tue...dah cam model tudung pulak he..23x

ops nnt bro turun Kl xnk la jumep kamu..sure kne belanje sume huhhu

out of topic--> bukan kes resdung la... huhu mne tahu dah lame xkorek hidung nie... (bulan pose mne leh korek hidung even bnde teu dah cam hobby)

chipsmore said...

comel je ;)

ASYIQ said...

Akak suka yg dua corak terakhir tu...corak lollipop tu x minat la...mcm kelakar skit.

Itupun kalau pkai dgn baju kain kosong...kalau pkai baju yg bercorak dan tudung pun bercorak...rasa semak la skit....hihi.

Apa2pun kalu orgnya dh lawa...pkai tudung apa pun lawa gak!!

Faarihin said...

memang cam gegula je.. hohoho... (^__^).. tapi cantek2 gak tudung akak.. warna warni gitu..

messyremo said...

err..kak..

rasenya cm lolipop kak=P

hehe..okae je sy tgk kak~

imHepPie said...

huihh..pelangi mmg canthek kan sis hehe...

bak 1 hik3..

Kak Long Mawar Merah said...

Liyana,
Kak Long suka tengok yang warna pelangi tu.
cantik...bak pelangi petang (eh..rasa nak nyanyi lagu Allahyarham Sudirman pulak!)

Beli kat IOI Mall jugak ke?
Nak carik...

syahbandar87 said...

watna tudung tu garang sket.skali tngk nk tngk lagi.hehe..

a kl citizen said...

assalammualaikum

untuk dalia memang kena sangat...cantik

tapi
rasanya
akak tak terpakai kut
hihi

ibu_umairah said...

cun nyee tudung itu.....meriah lah d pagi raya nanti

Wanita Itu said...

iyo la sayang cam lollipop heeeeeeee......

tapi kalu awak suka apa salahnyer heee...

saya tak malu jalan2 ngn awak ihiksssssssss....

Chem5007 said...

Ok jer tudung tu. Tadi pun aku nyer opismate ( which is my senior ) pakai tudung yang belang2 cam pelangi tu..tapi, sekali pandang cam bendera Malaysia la pulak. Aku cakap kat dier..hai! besar sungguh smgt patriotik.. sampai pakai ke tudung tu..huhu.

chekdenoor said...

Waduh ....cutenyer dahlia dengan tudung-tudung tu..... nampak jauh lebih muda dan ceria...... chekdee kasi A++ .....kui...kui...kui

Watierman said...

Orang kalau dah cantik pakai apa pun sesuai..nampak cantik jer!!!

aloy_paradoks said...

nanati leh buat jualan amal koleksi tudung...

DaliaLiyana said...
This comment has been removed by the author.
** SiZuKa ChAn ** said...

yg colour cam rainbow tu..cumil...
i like the red one..
nice..
^_^