CLICK HERE!

SAme KeRR??



baby cute ni ada macam anak aku ke??
ke ade rupe aku time kecik2?? (hehhe..perasan la pulak..)
bukan ape...aku ada la join comunity cam ala2 fb, fs tu...
so aku letak pic ni...
ade yg kata tu anak aku?
dan ade yg kata tu muka aku time kecik2...
mata diorg kero ke??
ke aku yg nmpk dah tua sgt sampai ada anak besar cam tu...??
huhuhu...

ok, aku tidoq dulu..jam dah menunjukkan kul 2:41am..
ZZZzzzzzzz

salam sayang
DaliaLiyana

45 comments:

sis_nita said...

saperr budak comel tu dik..

mmg sangat comel..

mmg sama ngan dik pon sbb..

mata, idung.. mulut sumerr ada SAMA ngan adik..

kan kan kan :)

miSs siv said...

budak nie nampak cam anak org bukan melayu..cam iran, pakistan, lubnan..
akak org melayu kan?
=p

tagged?

Wanita Itu said...

ihiks..

ado la skit2..

tapi yang betui ~ dua2 comey ^_^

imHepPie said...

chumelnya..kalo sis xmo ckp muka sam..kira mimie la cup nak muka sama eh..ahaks~

DaliaLiyana said...

sis nita : budak ni dalia rembat dalam internet..hehhee..

miSs siv: cettt...akak kan ala2 pakistani...hehehhee....

Wanita Itu: hikhikhik..malu la.kite bila kena puji..(eee...meluat je kan?? hehhee...)

Im heppie: maksudnyer muka mimie ngn akak sama ek?? pelanduk 2 serupa la kite ek?? :)

miSs siv said...

ape?
ala ala pakistan jual carpet?
=P

sharamli said...

akak..muka baby tu cm muka 0rg je....

hee

saypOOL rafhtello said...

wah cantiknya budak tu..
ad no phone dia x..
nak kawen ngan dia..
;p

DaliaLiyana said...

miSs siv: jual karpet pun kaya tau...hehheh..

sharamli:akak pun rase camtu..ahaks!

saypOOl raftello: amboi..kemain kamu ek..nak ngorat g ngorat miSs siv atau sharamli..hehehhe...

Pais Chaos said...

ah camna budak kecik ni bleh ade kat sini!!!

Cik Amy Sensei said...

subhanallah....comelnya dak tuu..nak anak camni gakkk...hehe

Teja said...

Semoga taqwa mengakhiri Ramadhan ini dan kemantapan Iman mendahului Syawal yang bakal menjelang tidak lama lagi.

Maaf Zahir & Batin

mamai said...

sama-sama la...dua-dua perempuan hehehehe

DaliaLiyana said...

Pais: anak kamu ke ni?? hehehehe...

cik Amy: dalia pun nnt nak dpt anak comey cenggini....:)

Teja: TQ..sama la kite...amin..

Bro mamai: mesti jeles la tu...hehhe...

oranglidi said...

huyyoo.. nmpak gaye kenalah cari suami yang sekiut tu jugak.. barulah anaknye kiut jugak.. kiut kiut jugak.. hehe..

wa xde idea sbenarnye nak apdet blog wa. ahahah

HEMY said...

mekasih singgah blog..hehhehe..org men teka je ni..kalau tnya aku..

ni anak sapa ko culik???

ahahaha

LiNda said...

jap ekh..
nak gosok mata dulu..
nak tenyeh mata dulu..

sah ! memang dah sah !

dah termaktub ! atas comel..

bawah chantekkk !

sI tEDI said...

x delah.. mana ada.. x samalah.. (berkata2 dgn perasaan iri.) ekekeke

CINTAMANISZ Lite said...

Cam anak bosnia ler..harus tgk muka budak ni kalo tgh ngandung nak anak pompuan yg kiut, hehe..

Zumairi said...

kena kawin dgn lelaki arab ..takpun keturunan syeikh ;-)

Faizal Nizam said...

bukan anak tu mix.. :)

Salam Sejahtera

Fyzal's Territory

eLLy said...

comeynyeee.. budak tu..
mcm anak arab pun ade

ashie023 said...

ah cute nye...
heheh...
ko pong ader mix gak ke dalia?

Framestone said...

waduh...erm he...23x xde rupepun

budak teu lagi cute gitew he...23x

out of topic--> he...23x yup dulu mase sekolah dulu...ade mbe nk khwin amik 090909... berangan nk no tue je la kan...

tp yg nyatanya mereka semuanya khwin b4 tarikh tue he...23x

anaklaut said...

salam...DL,

sama la..:)
tq singgah anaklaut..:)

selmat berbuka posa.

intan izani said...

dua-dua pun comey.......

;)

Ad Rifza said...

Ciut miut..hehe...TQ singgah blog Ad...Salam ziarah..

razifembi said...

sapa budak nihh ni..comelnya!

mata and kulitnya cantik sangat.

FizA aLwi said...

comelnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr budak tuh.hahaha...

dzul hafixi said...

kau suda tua kot...
haha...

Nakamura Kazuki said...

cam adik dalia je..tapi mak lain n bapa pun lain..kekeke

Eazy Izzuddin said...

chumel....
lebih kurang la...
hehe

Faarihin said...

salam..
wah comey la dak kicik tu..
kalo sis kawen ngan org puteh or arab.. dapatlah kot anak rupe cam tu sket.. huhuhu.. (^__^)

aloy_paradoks said...

kalau gua jadi bapak budak ni... gua bangga... giler cute..

maiyah said...

salam.. ye ler mate nyer same :)

Faisal Admar said...

sama kat lobang hidong! :D

cute nyaaaaaaaaaaaaaaaaa

syah shah said...

cmelnya itu budak... heheheheh :D :D

Ada sikit irasnya... sikit jelaa tapi... heheheheheh :D :D

merahitujambu said...

mugkin ank tu ikt bapak tu die ckp ank akak..mane tau akak kwin ngan org arab ke..jadi dpt kacukan..huhuhu

ieyla said...

Salam...siapa geranganya si comel itu.....samalah mukanya dgn akak....

Watierman said...

Bab comel tu ...ya Allah..memang comel...berkenan nak buat menantu....tapi anak akak nak ke??...Tak berani nak match mate kan...biar dia orang pilih sendiri..tapi comelnya...!!!Masih lagi!!!

ibu_umairah said...

mana jumpa budak ini....nak culikkklahhhhhh budak ini........geramm..mcm nak cium pipi nyaa

Siti Fatimah Nabihah said...

erm.. xsama la..
tp sama cumey.. hehe
cumey gler dak tuh! hoho

messyremo said...

hhmm..

ade la dlm 60% kak..hehe

sgt cumei deh~~

ateh... said...

budak2 ni sesuke anak tekak je..kejab2 kembang kejab2 kuncup...selambe je ckp budak tu same ngn kamu..ateh rase kan kamu lagi comel dari budak2 tu...hihhihihhi(ayat membodek duit raya)

penjenayah merah jambu. said...

COMEL GILA budak ni!
dah besar nnt mesti lawa gila kan?
hesh,jeles sungguh tengok,kecik2 dah comel. :)