CLICK HERE!

SADisss.......

arini aku berbuka kat umah 3 org je...
aku, & adik kembo aku ni ha....
SADISSSSS....waaaaaa...
meleleh ayaq idung da ni...

mama & ayah aku ade jemputan buka puasa..
aku nak ikottt(da tua2 ade hati nak ngekottt...)
hehehhe...


so, aku la bos ini malam...
ape aku nak dera dua ekor ni...hehhehe..

pas makan, aku suruh yang baju coklat tu lap meja...
dan yg baju biru tu buang sampah...
hahahhaa...
aku cam biasa la...BIBIK BASUH PINGGAN...
tp takpe..ini malam sket je sbb semua beli kat bazar ramadan...

bulan2 puasa KEMALASAN melanda utk update blog dan ronda2 blog...

salam sayang
DaliaLiyana

25 comments:

maiyah said...

wah.. ini kes bleh kol telederak ekekeke.. awat sruh itu jer, sruh ler wat mop, basuh kete basuh umah hehe dah jadi kawduk lak :D

DaliaLiyana said...

mmg nak suh da...tp nnt diorg ni gusti dalia...diorg ni kuat2...kalah dalia nnt..so suh yg man man je...hehhee...

a kl citizen said...

assalammualaikum

dalia, akak dah tengok gambar tudung2 tu
ada yang berkenan
nanti2 lah ...
bukan main posing lagi ya...
tapi tak pa...
comel2.

Riezal aka Rezdrake said...

ya Allah awat muka adik2 tu.. neway thanx for dropping by :)

mamai said...

gambar mana

DaliaLiyana said...

a kl citizen- takpe kak..nnt minat bgtau je..dalia mmg suka posing..hahahaa....

riezal- adik2 dalia ni klaau kenal..mmg sengal2...hahaha...

mamai-gambar ape lak ni?? komfius ni...

yoro okino said...

xper..memahamii tahap kemlasn tu

Webmaster@Echam said...

Hehhehe.. diorang berdua tu tak wat tunjuk perasaan ke... hikhikhik..

sharamli said...

suka bt0l wat aksi spastik...hu3

daydeck86 said...

kesian selalu g makan free kan
ini time mummy & daddy makan free plak
ahhahahahahha

ezzati said...

ada adeq kembar???hehe..

Watierman said...

Salam Adik DL...akak pun buka puasa dgn 2 org budak tu jer...Reena & Nizam...Abg ada function kat hotel malam ni.....huhuhu...sedey lak...buka puasa tadi macam express jer...selalu ada teman berbual...budak2 tu nak tgk Tv cerita kartun time tu...laju ler...

Kak Long said...

Lepas makan...siapa yang kena cari kayu api???
budak baju biru,
atau yang baju coklat?
sebab si bibik basuh pinggan dah jadi boss, mesti dia bersandar depan TV! hehehe..

imHepPie said...

talian nur brape???ahaks!!

Siti Fatimah Nabihah said...

ooo. buli adik yer!! hoho.. takut la dgn sis ni.. mesti garang.. hahaha

en_me said...

walopun ko malas, anyway thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww.. ihiks

ateh... said...

cian dia org tau...kene dera ngn akk2 dia org..sedih nye...lain kalipanggil la ateh teman kan buke pose sekali...leh ateh yg tolong lapkan meje tapi...gaji kene bayar la..huahuahuahua

UcU mAnjA said...

Salam terjah kembali.
thanks sudi masuk blog ucu.
I Follow U.

Salam kenal yo!

Faisal Admar said...

malas itu amalan syaitan. sila update blog hari-hari ok? haha.

sis_nita said...

hehehe! alaaaaa.. sesekali kena teledera kanss..

merahitujambu said...

itu bkn buli..itu tolong menolongkan..huhu..salam syawal yg bakal menjelma..

shi3la said...

haku ari-ari makan berdua jerk tauuu...

DaliaLiyana said...

Tkasih semua yg bag komen...
jgn lupa bg dalia wit raye k..
winks!

julietchun said...

beli nasi sebungkus sorang dah cukup kan.

ibu_umairah said...

selamat menderaaa yeeeee!!!!!!heee.heeeeee,,,jadi tuan besoor laaa malam ini