CLICK HERE!

wELcoMe bAckkkk...!

perghhhh...lame giler tak memblog (ade ke word ni? hehehe...)
bila dah lame tak memblog...MALAS seyyyy nak start balik...
ni pun takde idea nak type ape...
aku nak ucapkan time kasih kat sum1 yg bg gelang ni...
cantik kan??
mmg sesuai ngn baju raye aku tahun ni...
hehehe...
uols mst nak tgk gelang tu kan??
ni ha...
cantik kan??


aku, mama aku dan adik aku no 5 BORIA tahun ni...
jeng..jeng..jeng...


salam sayang
DaliaLiyana

26 comments:

miSs siv said...

i'm wondering~~

sape kasi nih kak??
=P

bile nak buat open house?

dzul hafixi said...

sama-sama...
haha...

sI tEDI said...

miss siv ni.. asik keje makan jek..!!

Wanita Itu said...

wah meriah baju diorang awww ^_^

ashie023 said...

wah ..sedondonglah baju ngan gelang..meriah2..kekeke...janganlah malas nak berblog, nanti kitorg xde geng..sob sob!

mamai said...

ala cikit ajer citer raya..jgn la malas

merahitujambu said...

WAH..SEDONDON GTU...

Nurhayati said...

cantikkkk
matching ngan baju.. ;)

ku tak sempurna said...

beli kain sekayu eh??

:D

julietchun said...

sebondon gitu,ehehehehe

Pais Chaos said...

kasi pinjam gelang boleh!!

Nakamura Kazuki said...

boria tanjung harapan..kekeke....sempoila pakai baju sama2 ni...menarik dan baru rasa semanagt nak raya...ambe cuma warna je sama corak tak sama..theme tahun ni purple gak..cam sepakat ye kita dalia ye..kekeke

imHepPie said...

nak gak gelang tu..

samala mimie pon wat boria gak ahaks!!

arque said...

boria sememangnya terbaek!
cayalah~

'memblog' mane wujud.'membelog' adela. ;>

yoro okino said...

wahh sma
huhuhu

en_me said...

malass kannns.. ehehe

Che' Pit said...

salam lebaran dan salam ziarah

hmm sama lah kita.. bila dah lama tak berblog, rasa malas lak nak start balik.. masih mood cuti, ngeh ngeh ngeh..

Bro_mie said...

waaa....boria2 pun kena kat liyana, yg saya ni, sampai skang baju x siap2....sbulan sblm posa da hantar...sob...sob....

ny way slamat ari raya....lum wish lg kat akak...

LiNda said...

amboi.. meriah sungguh anak beranak .

meh sini dtg umah ... klinda dah sediakan dodol .

syah shah said...

kalau tudung pun kaler sama, barula betul-betul boria... hihihihih :D :D

Framestone said...

boria pun boria la...asal jenjalan mane2 org tahu family sape kan huhuhu

www.broframestone.com

azuan said...

boria miskin kaya..
kmi prsembahkan..
ewah~

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wah....
gelang kaler pepel

i like....!

mabeles....hehehe

sharamli said...

best3..b0ria....ha3...

Zumairi said...

mod raya masih ada lagi...nanti dtg lek semangat tu

CINTAMANISZ Lite said...

Skang ni..boria pun pakai tak sama baju dah ler..hehe..
Nasyid ngan dikir barat aje yg dah berubah2 lagi..pakai baju sama..

Seronok pe kalo ada baju sekayu ni..bukan semua org sanggup pakai baju sekayu, hehe..
Daripada terjumpa org yg tak dikenali pakai baju yg sama ngan kita..baik kita pakai baju yg sama ngan famili sendiri, kan??