CLICK HERE!

SAyoNaRaaa....

1st- mintak maaf sbb lame tak jenguh blog uols..
aku bz sket ( ke wat2 bz..hehehe...)
myb ni my last enrty before going back kampung...
yeaahhhh.......ahad raye...
aku dah plan ngn paklang aku nak kacau dodol...:)

2nd-aku harap Syawal kali ini membawa seribu kebahagian padaku
dan semua kwn2...aminn..


Lastly-aku nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

kira 0-0 k?
sape2 yg bagi kad raye tu..aku ucapkan mekacih byk2...



salam sayang
DaliaLiyana

22 comments:

oranglidi said...

slamat hari raye!!

oranglidi said...

wah! wa first??

sI tEDI said...

selamat hari raya dalia :)

a kl citizen said...

assalammualaikum

dalia...selamat beraya

Nakamura Kazuki said...

selamat hari raya dalia..maaf zahir batin...nanti kita pi raya sama2 dekat kampung...ahhh baju nak pakai color apa?..hehehe..

Eazy Izzuddin said...

Salam Lebaran....
Maaf Zahir Batin...
Ada Kad Raya Untuk kamoo....
;)

dkama said...

0-0 PEACE

maiyah said...

salam.. Selamat Hari Raya.. moga ceria :D

anaklaut said...

salam...kak,

terima kasih singgah anaklaut..:))

Razak said...

salam lebaran...
baik-baik balik kpg...
safe journey...
moga Allah permudahkan..

Nurhayati said...

selamat hari raya buat dalialiyana =)

maaf zahir & batin!

ikhlas,
mummy zara

joegrimjow said...

camat ary rayaa
hehe

rugi la xley tgok

T.u.Y.a said...

selamat hari raya..

sis_nita said...

salam dik..

selamat hari rayerr..
aidilfitri mulia..
ampon maaf dipinta..
mensuci hening dosa..

lalalalala..

selamat3x hari rayer..

arque said...

akak DL..
selamat kacau dodol.
selamat hari raya .
semoga berbahagia di sampng keluarga tercinta.
;D

deaf_angel said...

fren, selamat hari raya kat ko dan famili.
stay happy and healthy

Zumairi said...

salam eidulfitri ;-)

Framestone said...

he...23x insya'lah syawal kali ini berbeza dengan syawal yang sebelumnya dalm kehidupan bro...

xterase pun kemeriahan raya...cuma terase kemeriahan len je he..23x (leh ke cam tue)

www.broframestone.com

chekdenoor said...

Salam,

Selamat hari raya dan maaf jika ada bahasa chekdee yang menyinggong perasaan. Semuga di hari yang mulia ini, kita semua akan bergembira dan happy disamping keluarga tercinta.

merahitujambu said...

sis datang rumah ok..
selamat hari raya..jgn lupa lawat blog sy..jemput ke rumah..

Pais Chaos said...

selamat hari raya!!

Uncle Lee said...

Hi Dalia, love that bracelet. Very beautiful.
And three ladies all sama baju?
Very nice....Selamat hari raya, Lee.