CLICK HERE!

Tak SABaRRR....

hari ni rase tak sbr sgt nak raye sbb
  1. Esok baju raye aku siap...2 pasang je tahun ni...tahun lepas punyer baju ada yg lum sempat pakai...heheheh...
  2. kuih dan kepek semua dah beli.
  3. uma aku dah berwajah baru..sbb MEM BESAR aka mama aku, aku dan adik kembo aku tu dah mengadjuz...yeeahhh..umah aku dah cantik...tp letih seyy..mengangkat brg2 ni...tu la mama buat belah malam...
    dan yang PALING BEST sbb
  4. aku dpt wit raye dr sum1....
SAPE LAGI NAK BG AKU WIT RAYE??
hehehhe..


dikesempatan ini, aku dgn murah hati dan baik hati (yer ker???)
nak bg uols wit raye....

cukup tak ni???
hehhehe....
jgn segan2 amik k...:)





salam sayang
DaliaLiyana

18 comments:

miSs siv said...

am i 1st??
=p

1. org xde baju raye..
2. kuih abg da beli..
3. tukar langsir je kut kat umah tuh.
4. tak dapat duit raye.

p/s: duit raye kat blog org lagi byk! =p

**xde rase feel nak raye~~~~

sI tEDI said...

oik dak kecik kat atas.. nape x tdo lagi? ekekekekke


dalia nak no acc tak?

Dj Epoi said...

Nih num akaun Gua


Maybank - 990298736525

Hehehehehehheheheheh tolong bank in kan eik !
heheehehehheheh

Selamat Hari Raya Dik!!

saypOOL rafhtello said...

dah amek dah duit tu semua..
esok boleh shopping..

Nurhayati said...

wah syoknye kalau leh amik duit tu wat soping hihi..
byk dah setel yer..mmg leh raya sangat dah ni ;)

Wanita Itu said...

saya pakai akaun CIMB..

nnt saya bg no akaun yer....

yeayyyyyyyyyy...

cHeRyNa PiReS said...

waaahhh..nieh boleh buat rendang nieh! bukan je ayam, kambing, kembu, kerbau, itik angsa pon boleh...sila2 la kirim duit tuh kat sha ek!

sis_nita said...

pehhhhh..

manyaknyerr wet rayerr..

nak jugakk..

nak jugakk..

nak jugakk..

a kl citizen said...

assalammualaikum

murah hatituan rumah ya....

Hafiz Hamid said...

Maybank terima tak?

Zumairi said...

sila letak perkataan 'contoh' pada duit itu nanti kena tangkap...he he takderlah gurau je

ezzati said...

byknyeee..dpt betul2 best gak..huhu

sharamli said...

xde tulis 'c0nt0h' p0n kt wit tu...leh guna bt0l2 la kn?
tq akak..ha3

nj said...

Dalia

Selamat Menyambut Aidilfitri...seronok ada baju ray...kak norma recycle tahun lepas punya...sedeyyyyy...

Apa juadah favorite family Dalia first day Raya??

messyremo said...

ape lagi kak..

xkn tayang duit je..

meh pos kat sy kak..hehe

gnela said...
This comment has been removed by the author.
gnela said...

eh? Print ni boleh tayang telanjang mcm tu je ker?

Kaseh said...

#HIDUP HANYA SEBENTAR#
SEBENTAR senang
SEBENTAR sedih
SEBENTAR pokai
SEBENTAR berduit
SEBENTAR ketawa
SEBENTAR lagi…
LEBARAN Aidil Fitri

Andai jemari tak sempat berjabat, andai raga tak dapat bertatap, seiring bedug yang menggema, seruan takbir yang berkumandang, kuhulurkan salam menyambut hari raya Aidil fitri, jika ada kata serta khilafku membekas lara, mohon maaf Zahir dan batin..

Kaseh