CLICK HERE!

Leh CAye KErr NIe???

salam hujung minggu...

aku dpt sumthing from real rewards...
tak tau la betul ke tak?
uols ade dpt tak??





jwpn teka teki semalam..
takde sape pun leh jwb...

1) sabun BUKU la...hehehe..
2) sbb jari gorila besau..mestila kena lubang hidung besau..
kalau tak camner gorila nak korek hidung....
hahahahahaha....

nnt my next entry...aku bg lagi soklan uji IQ uols kay...
hikhikhikhik...

salam sayang
DaliaLiyana

23 comments:

sharamli said...

xsempat nk jwb

DaliaLiyana said...

hehehe..ye ke dik...
tp mesti t ak leh gak kan?? hikhihk...

ashie023 said...

ahhaa..aku sempat ke menjawab smalam...???ermm...ok bagi lagik soklan teka teki...kasi power skit..ambe mau cuba..ahaha(tp last2 kantoi)

ezzati said...

kuang2..salah ke??

ini ehh..abg ipar mcm ada dpt je...tp, ada syaratnye kan

arque said...

adei.
sabun buku kaa. -_-
tahniah untuk nurul dan cem atas soalan segal dan juga jawapan yg sengal. ;P

sis_nita said...

real rewards??

selalu gak dapat..

tapi akak ignore jerr..

huhu!

suhaila-ab said...

KENA BAYAR TU NANTI...

ibu_umairah said...

beter g tanya terus oficenya....kan ada talian kalau kita nak tanya apa2!!!!mcm musykil je...tapi kalau betul jgn lupa share haa.haa.haaa

en_me said...

tak caya sbb ko x menang kete mercedes yg mewah itteww lagikk.. ihiks

Pais Chaos said...

kasi soklan yang bleh pecah kepala la.!!!ahha

mamai said...

rasa macam tak caya ajer...kenapa pakcik tak dapat pun

sI tEDI said...

erk..tolong agih2kan hadiah ye

merahitujambu said...

leh caya ke surat tu??xdptpon.

joegrimjow said...

no 2 btol2 buat ku gelak
kekeke!

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. yg reader digest tuh mcm xleh cya jew..
la... baru nk jawab! hehe.. kk,next question bg susah lagi k? hahaha(riak)

Shifu67 said...

woooo... dapat kunci keta apa?...

Solehah said...

x sempat jawab dah ad jawapan..terlambat ni..

Amir Faris Amir Nordin said...

tu surat real reward..tp dari redear digiest...temberang je tu..kena beli langgan setahun...for you info...reader digiest hampir muflis kat u.s..

Ayu said...

tipu je surat tu... jangan percaya dikk..

Kak Long Mawar Merah said...

Salam Dalia,
hmm..memang selalu reader digest hantar surat mcm tu...
ada kunci kereta tak?

sufian said...

salam.. jangan reply reader's digest tu..ayah mertua saya dah pernah follow..lepas beli buku tu, dia suruh beli buku lain pulak..kalu stop hilang peluang utk contest..last2 dah beratus/beribu duit ayah mertua saya habis gitu je!!

awak guna kad kredit bank islam kan? tu yg depa dpt maklumat diri kita tu..

HEMY said...

Reader's digest mmg sll wat n bg surat2 cmtu..tp nnt surat yg menyusul suruh beli buku la...buku dh la tak menarik..aku byk gile dh dpt..ahaha

hafiz said...

Salam,
semalam saya baru dpt surat mcm ni dari bank islam.

bila tgk faq dari website dia, mcm real jer, tak tahulah kalau2 tak real jugak

http://www.readersdigest.com.my/rd/rdhtml/en/contest/st_faq.jsp