CLICK HERE!

heLppppp!!!

SAPE TAU CAMNER NAK POST VIDEO DARI YOUTUBE???
HELPPPPPP MEEEE...!!!

p/s: kak nur...dalia dah cuba tp tak menjadi la..huhu....

Thanks to uols..
this is 4 u..
Salam Sayang DaliaLiyana

13 comments:

kawie2020 said...

japs... biar aku bukak kitab tajul muluk dulu... sabaq naaa....

DaliaLiyana said...

ok..dah bukak tajul muluk tu bagitau k...hehehhehe.....

sis_nita said...

copy embed url video tu pastu paste kat new entry..

tapi make sure sebelum paste tu.. klik kat "EDIT HTML" yang aderr kat tepi seblah kanan kotak new entry tu.. pastu baru paste okehhh..

itu lerr yg akak wat.. huhu!

mmg berbaloi2 menjadikk..

:)

balqissy said...

heheh.. ok, dah ada instruction kat atas ni. sila mencuba.

Tabib Haji Norjae said...

Kena rujuk pakar IT ni ....

zaradgreat said...

hehehe.betul3
macam sis nita cakap tuh
copy paste je embed tuh dekat new post kte..,

arque said...

amik copy embedded code.
lepas tu tempek dekat new post.
cubalah.berbaloi-baloi!

saypOOL rafhtello said...

jawapan saya same dengan sis_nita arque..

Watierman said...

Akak ni tak berapa pandai...tapi dah jerit minta tolong tu..datng jugak le..takut2 tersepit kat pintu ker apa ker...nasib baik dah ada penyelamat!!

mamai said...

ohhhhhhhhh senang ajer pakcik pun tak tahu

Solehah said...

oo senang saja..copy embeded code tu..paste dlm entry box blog kita yang dah di klik html siap2..pastu post..hehe..

DaliaLiyana said...

Time kacih sume...really appreciate it..
nnt free dalia nak try...hehhehe..
mekacihhh...

merahitujambu said...

sy x th jugak..tp kurang2nyee ble sis th nnt..sis leh kongsikan..