CLICK HERE!

VerY MeaNingFuL....Thnks!!

Hepi sgt aku sbb ramai bg idea name utk kedai ABC aku tu...
nnt kalau aku guna salah satu name yg uols bagi tu,
aku janji bunje ABC k..

hehehhe....
THNKS!!
n3 aku today just nak kongsi sumthing yg aku dpt dr kwn aku...

very touching...very sweet...& really meaningful to me...


aku tak pandai nak paste kat sini..

so uols klik link ni k..

uols mesti dengar tau....
selamat mendengar....


salam sayang
DaliaLiyana

21 comments:

ezzati said...

wauu..dh bukak kedai ABC..congrats!!

chekdenoor said...

harap sangat....jangan letak bahan tambah yang tak sepatutnyer ya.....dalam ABC tu....ukhusss...teringat kisah chekdee makan ABC...ada skru dlmnyer....waduhhhhh

ashie023 said...

ahhaha...dah bukak kedai ke?

sharamli said...

kesina bt0l ngn chekdee kat atas ni...
akak xkan letak skru kan..kan..

kawie2020 said...

salam singgah...

thanx kerna jenguk blog i...

i setuju ngan sharamli.. u x letakkan skru dlm abc kan..

kalaulag doa kite spt dlm link u dimakbulkan allah... syukur sgt2

take care, good luck n good look

sI tEDI said...

ABC ni sebenarnya ada macam2 rasa. aku selalu makan.. semua rasa x sama. ekekekkeke rupa apatah lagi!

FRB said...

ABC yg sedap yg di jirus dgn coklat cair di atasnya. selamat mencuba

imHepPie said...

nak abc spesel ngan eskrem skali eh..

Jard The Great said...

aku nk rasa! aku nk rasa! mana gerai die???

miSs siv said...

kat mane gerai nye kak?
nak makan byk2!!

mamai said...

lagu Liverpool never walk alone tu tak da ker hehehehe

arque said...

akak!! ABC 18 kati! ;P

aloy_paradoks said...

ni gua nak nangis ni..

oranglidi said...

eh2.. gmbar ni mcm kat gmbar profile! hehe. kan? kan?

kenapa muka dia sama? hehhee..

sis_nita said...

abc letak eskrim lima..

ahaksz!

cayalaa dik..

Pais Chaos said...

ye la..nak dengar la ni

anaklaut said...

salam..

al dah dengar...

Nakamura Kazuki said...

nanti time perasmian ada jemput artis tak..kekeke..hehehe

Watierman said...

panggil akak rasmi magkuk yg pertama...sedap ooo!!

Mak Su said...

hah!? kedai abc? sori... maksu tak perasan :(

and, maksu tak leh dgr lagu, kena block :(

shi3la said...

wahhhhhhhh tahniahh..!!