CLICK HERE!

SOBahAn NuR....

perrghhh....1st time dalam sejarah aku berkecimpung dlm dunia blogging ni,
aku post n3 pepagi ni....
baru kul 630am tau...

so, 1stly aku nak wish SOBAHAN NUR....
(paham tak ni?? eee..belagak nyer bunyi....)

SOBAHAN NUR=GUD MORNING=CAMAT PAGI=CHO SAN
tu je aku tau...ade sesapa nak manambah??

wwahhh...pndai tul uols ni...
soklan smlm tu byk la aku dpt NEW ANS yg agak GENIUS bunyinyer...

antaranya..

1) air money (air duit...) - dak saipol yg start dulu..pastu...amboi...kemain ramai yg tiru termasuk si cenonit...cettt..cenonit kamu tipu....ciplak! hahahahaa...

2) i luv u.... perghhhh...ni leh buat modal baru ni....- ashie jwb...bagus...bagus...

3) air mata air...ni pun leh tahan gak...nakamura jwb....ni mesti kes tgh angau ni..hikhikhikhik....

4) jwpn si pais la aku tak leh tahan...tersenyum aku sowang2...nasib tak de org tgk pepagi ni...kalau tak, mau aku dpt tittle minah senget aka minah tak cukup singgit....hehehe...


p/s jwpn: 1)IDEA 2)Bas UM ke...UKM ke...mane2 la bas university...

nak lagi soklan??
nnt aku tnye CEM ek...soklan dia uols selalu tak dpt jwb...hehehhee...
kat atas tu BUKAN SOKLAN CEM...tu r uols leh jwb...
tunnguuuu next entry aku....

salam sayang
DaliaLiyana

21 comments:

arque said...

hahaha.patut lah soklan senang. ;P
selamat pagi akak DL.

DaliaLiyana said...

oooo..hampeh kamu RQ...hehehe....wait and c ya...CEM tolong kak long....

Solehah said...

huhu...ni tak syok ketinggalan ni..

merahitujambu said...

akak suke bg teka-teki..tp jawapan diorg ni cm dh lari dr soklan je..huhu..
selamat pagi akak..hehehe
moh..kate nk pinjam bj..jom ke rumah..hehehe

zaradgreat said...

kaifa haluki?
hohoohoh

mamai said...

wah rajin benor baggun pagi yer..

saypOOL rafhtello said...

masaul hoir...

salah ke jwpnnyer..
bila la nk btul jwpn sy ni..
haha.. ;p
mcm mne nk tg akak ye..
nk kena jumpa la jwbnya..;p

imHepPie said...

hehe mencabar tol soklan ahaha..

JMR said...

hahah..pepagi dh blogging ek..bgus tol nih..

Mak Su said...

6.30? maksu terketar2 cari towel nak gi mandi... ;)

miSs siv said...

akak!
mane ade org tiru epul~
;(

hahaha!
epul..aku da pena jumpe kak dalia..
mesti ko jeleskan??
mesti!!

aloy_paradoks said...

mcm cikgu lak suke bagi soalan..

oranglidi said...

hahhahahaha

Shifu67 said...

eiii... aku fobia bab jawab soklan ni

Eazy Izzuddin said...

selamat tengah hari
=D

=P
xD

ibu_umairah said...

ala kita dah ketinggalan........kwang---kwang---

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

wah
sangat gigih hapdet kul 6.30am
time tu cik yanie baru nak pi keja

lagiiiiiiiiii gigih masuk opis awai

kekkekeke

Amir Faris Amir Nordin said...

tumpang iklan...Basikal jenama fuji size 17 utk di jual....free acc,man owner,low millage,drive carefully,on the road always,off road sometimes,weight owner rider less 80kg,tyre michelin bunga byk lg..huhuuh..harga bdr...urgent..tq..sori antie dalia...

deaf_angel said...

aku selalu lepas midnite baru buat blog haha

messyremo said...

copat kak...

aku nk try jawab lak nih..hehe

Zumairi said...

maaf saya takleh jawab semua solan tu krn ada penyakit...penyakit malas he he