CLICK HERE!

2:60am

SUSAH SGT KER???
aku mmg tak paham la dgn org yg tak reti cakap...
1) TOLONG bila nak mintak tolg...
2) T.KASIH bila da ditolong...
3)SENYUM bila ade org lemparkan senyuman....

weeeeiiii.....ko ingt aku nak sgt ke senyum kat ko....
tp nak buat camner...dah aku ni mmg suka melemparkan senyuman...
OTOMATIK tau tak...

pasal tu aku ni awet muda...
(hehehee..ni masuk bakul angkat sendiri...
sape2 nak termuntah baca...
sila muntah...
hehehhe...)






utk kwn2 aku yg pompuan2...
this is for u....



salam sayang
DaliaLiyana

16 comments:

imHepPie said...

adeh akak..
jgn ar puji kita neh wonderful ngn cantek..
malu ahh..
berblushing sbentar..
hik3....

sis_nita said...

uiiii..
macehhhh.. akak mmg cantikkk..
ahaksz..

Jard The Great said...

ahahaha.. dalia tak tidur lagi mase neh????

Faarihin said...

haah kak.. memang ramai tak reti2 nak ckp ayat yg begitu mudah tu.. sabau aje lah.. yg pntg kita uat sesuatu dgn niat lillahitaala.. (^__^)

GRuNGe said...

Wuits, kenapakah hanya untuk kawan-kawan perempuan. Kenapa tiada untuk kawan-kawan lelaki?

mamai said...

aduh aku tak cantik cuma hensem ajer

anak laut said...

kak nak petua awet muda..:)))

tq singgah anaklaut

sharamli said...

tp jgn senyum s0rang2 akak erk..

chipsmore said...

senyum itu sedekah.....
suke waiter yg suke senyum..melayan customer ngn baik..rase mesti nk pegi lg skali kedai 2..hehe ;)

miSs siv said...

akak~~~
=p

Hafiz Hamid said...

ahha, sy wonderful and pretty ari ni...:p

Chem5007 said...

Ha'ah...memang hangin kalo x reti nk berterima kasih. Kalo kite senyum kat orang dan org tu x senyum kat kita, malu nyer kita...kan?.

Wanita Itu said...

me? is it me?

uu thank you hehehe..

ashie023 said...

terima kasih sebab cakap saya wonderful and the most prettiest(x bleh tahan ini worang..ahha)

Tolonglah puji saya lagik..ahha(x bleh tahan ini worang..nebermind me)

:)

razifembi said...

relax ... sbr sbr ...

hihihi...

suhu capai tahap didih dah ni ....

[-suziey-] said...

uish marah btol..sabo...sabo..kalu org cenggini lempang je..biar senget sket..kot pastu mau senyum or ckp tenkiu..ekekek:D