CLICK HERE!

PeLiKkk....

Hati ni mmg PELIK kan?
ke manusia yg control hati tu yang PELIK?

agak2 uols yg sape?
HATI ke TUAN PUNYE HATI yang PELIK?

"bila ade org suka kat kite, kita tak suka...
tp bila org tu dah tak suka, kite lak suka...
bila org tu take care kite, kite rase lemas dan serabut...
tp bila dah tak take care, kite rase dia dah tak syg kite...
bila org tu cal/msgl, kite tak angkat/rep...
tp bila dah tak cal/msgl, hope dia call/msg...
bila org tu ingat kite, kite buat donno je...
tp bila org tu tak ingat kite, kite sedih..."

SAPE YG PELIK??
HATI KE TUAN PUNYE HATI??

JWPNNYER....
OIIIIITTT...tu MENGADA2 namenye....!!!
hehhee...ok tak jwpn tu??

last but nit least, SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN!!

salam sayang
DaliaLiyana

17 comments:

sis_nita said...

hehehhe! hati dan tuan punyerr hati sesama pelik laa tu..

urmmm.. bila berkait ngan ati ni, kekadang tak leh nak kontrol laaa perasaan bercampur baur tu..

salam kemerdekaan tuk Malaysia..

atie said...

Memang pelik..... biasalah tu , cewah! mcm ada pengalaman jerk....kihkih.Ikut pertimbangan k....

Selamat ari merdeka

mamai said...

memang pelik dua-dua pelik tu...jgn test market lebih sangat....hehehehehehe

G-HaD's said...

kak dalia,pemilik hati adalah tuan punya hati..jdny 2 2 adalah sama...klu d tny HATI ke TUAN PUNYE HATI yang PELIK? maka jwb ny harus tny pd hati yg d miliki org tuan puny milik...sbb CINTA+SYG+RINDU....mmg dtg dr pemlik hati..hati xpenah boleh bohong....serius!!n percayalah..klu kite dh jumpe smone yg mmg dh Allah lorongkan kasih syg utk kite,,,AUTOMATK..hati n tuan puny hati cume akan kata YA shje..
mekasih;P kpd tuan puny belog..hehhehe

Kaseh said...

aduhai tapi mmg betol sgt2 apa yg dalia bgtau tu....pelik kan..kaseh pun merasai menda yg sama...

yoro okino said...

hahahha...
xtahu nak comment betul laa tu..
suke men tarik tali..
adeeeeeiiiiiii..terkena jer rasa..
huhuh

green said...

yerp..ape2pun..
selamat merdeka!

green said...

jgn lupe tinggalkn alamat di blog sy..
=)

<< s| tED| >> said...

erhMmmm.. hati yg pelik. sebab semuanya bermula dari hati ..

balqissy said...

pompuan ~ ^.^

ashie023 said...

ahhaa..dua2 pelik...

selamat ari merdeka..

Eazy Izzuddin said...

uish
apa yg pelik...
xD
HepyMerdeka!
=D

sharamli said...

0rg penah rasa cmtu gk...

hua3..manusia mmg plik...

a kl citizen said...

cantik tudung tu...
nak satu...

tapi
orang yang camtu
memang mengada
tak bersyukur tu...

nj said...

Dalia...
Cantik tudung rainbow awak tu...beli kat mana? Arryani ke? Selamat Menyambut Kemerdekaan...and semoga berjaya dengan ibadah di Ramadhan yang mulia ini...

miSs siv said...

hehe..
aik akak~
musykil pulak sy dgn entry akak nih..
heheh~~

=p

Haizales said...

happy Merdeka...salam kenal...thanx for droppng by my blogs