CLICK HERE!

MAkan FREEEE....

aku baru balik dr buka puasa rumah OCHEE...
pandai seyyy dia masak....ada tomyam, sayur, ikan masak merah, teloq dadar,buah2an..kuih2an..(ade ke ni??)..air panas..air sejuk...
hai untung r sape dpt Ochee ni...
ade sape2 nak berkenalan...??

jard pun ade sana...
sori jard, aku sampai lambat..
biasela hari cuti aku ni ade keje partime ngn MEM BESAR kat umah ni...
sape lagi kalau tak MY BELOVED MUM...
aku sampai2 uma ochee..budak2 ni sume tgh makan..
cehhhh...tak tunggu aku pun...
(mmg la tak tunggu sbb dah buka puasa baru aku ngn sorg akak ni ngn anak dia sampai...hehehe..)

sampai2, aku solat dulu..pastu baru best nak MAKAN...
aku mmg suka bab2 makan ni...

ADE SAPE2 NAK BUNJE AKU MAKAN???
hahahhaa...


tp bagus gak aku sampai lambat, tak yah r tulun kan...
cuma tulun makan je...
hehehhe...

nak tgk masakan ochee ni...g http://ignorantbrat.blogspot.com/ok??

aku nak bg uols sumthing...
nahhh...






salam sayang
DaliaLiyana

17 comments:

tokder said...

makan free memang best.. :)

thanks sbb singgah blog ambe.

Snowwhite Zone said...

hai tok... hai dalia..

pepun TQ sbb singgah kat blog anis td...

exchange link ok?

mkn coklat sedap!!! yummmmmyyy

sis_nita said...

pehhhh.. sendiri mau hengat yerr.. akak kena hengat akak berdiet di bolan pose.. ahakz!

AISHALIFE-LINE said...

ikh coklatnya menggiurkan (droolling)

miSs siv said...

isk!!
berbuke x ajak~
=(

heheh

sharamli said...

ala..
bg gamb0 je watpe...hu3

G-HaD's said...

uh!!nak tguling rase pg2 nengok pic gtu!!cencerod!!hhihiii...........kak...kawal pic mu...nnt bmbng de nafsu yg tgoda:D

julietchun said...

org masak mmg sedap,tambah makan ramai2 pulak.

Jard The Great said...

cett.. terliuq aku tinguk gmbr2 tersebut.. huhu

imHepPie said...

haihh..tergoda nafsu nengok gambo tuh..akak bila nak wt masak2 brbuka neh..kompem mimie dtg umah akak hik3..

Bro_mie said...

kus smangat.....kurus pahala pose aku tgk cokelat tu....hihiihi...acah jer....

mamai said...

tak sabar nak berbuka nie

Faisal Admar said...

bila pula boleh tengok pic you masak? :D

n.u.r.u.l said...

ko mmg suke makan free cam akak gak...ahaks

FRB said...

makan free.. sbb tu sedap kot. heheh

miss GAZA said...

nak semua tu jugak!!!

arnamee said...

Ya ALLAH,
sdapnya, nsb baik tak jilat skrin;p