CLICK HERE!

TEnkiU..MEkaCiHHH....

Entry aku pagi yang mulia di bulan ramdhan ni
(POYO tak ayat aku ni..hehhehe.)
nak ucapkan ...TENKIU...MEKACIHH...KUTBU NGODAN...SEI SEI...SYUKRAN
kat seseorg tu sbb...
  1. Belanja aku ngn miSs siv tgk wayang...
  2. Belanja aku ngn miSs siv popcorn...
  3. Belanja aku ngn miSs siv ayaq coke...
  4. Amik dan anta aku kat Puchong...perrrgggghhh..cam bos la aku time tu sbb ade driver..hahahhahahhah
  5. Layan kereneh kitorg 2 yg nak terkucil tak jumpe toilet...
mst uols nak tau kan?? tp aku tak bani la nak bgtau...
takot mamat ni SMASH aku nnt..tul tak miSs siv....???
nak tau tnye miSs siv...hehehhehe...
at least kalau kena SMASH, si cenonit tu je yg kena..
hahhaha...(akak jahat ek miSs siv???)

ok,aku nak g round blog jap smntara org dalam umah ni sume tgh dibuai mimpi..
kang mama bgn, ade keje RUTIN...G PASAR!!!
waaaaa......mencik!

LAST BUT NOT LEAST...ADE SAPE2 NAK BUNJE AKU NGN MISS SIV TGK WAYANG LAGI TAK?? hehhee...dialu2kan....

lastly, take care & smile alwiz...
salam sayang
DaliaLiyana

23 comments:

Uncle Lee said...

Hello Dalia, just dropped by to wish you a happy hari Merdeka. Best regards, Lee.

Jard The Great said...

waaa.. dah pandai jumpa blogger ek.. ehehe.. perkembangan yg bagusss...

DaliaLiyana said...

unc...Tenkiu...d same wish goes to u..
jard..mula2 nak kuar ngn miSs Siv je..tak sangka lak ade yang nak sponser...hehehe...

oranglidi said...

huk alo. bile lu plak nak blanje wa??

yoro okino said...

salam singahh
akak xsmoking pon..
xpernah ag..adehhhh

balqissy said...

roger2 la cni jika ada yang nak sponsor lagi ahaha

sis_nita said...

erk!.. tu nak kiss akak ke.. hehehe!

ashie023 said...

oo..geng miss siv upernye..
bestnye org belanja..

<< s| tED| >> said...

kepada orang yang belanja dalia dan miss siv.. sila belanja aku dengan dak ashie pula lepas ni..

dalia tolong sampaikan yek..

ekekekekeke

sharamli said...

ala..ala..nak tw sp mamat tu...

ha3..sj je kn nk nyeb0k..

Zumairi said...

selamat merdeka

Framestone said...

la dok puchong ke huhuuhhu
dokat dah tue..leh la ajak tgk wayg..tp byr sendiri.. nk jimat duit dikala nk dekat dgn raya nie

khaLifah feDi said...

Dahlia banje kf pulak boleh?

deaf_angel said...

wah...ada orang belanja...huhu

maiyah said...

salam.. nanti sy blnja makan gula2 heheh

anak laut said...

salam....

member baik mis siv rupanya..

chekdenoor said...

Salam,

Wah...kira murah rezeki tu...... ukhusss....chekdee pernah g temankan anak bongsu g tengok wayang...sebab dia nak sangat tengok satu citer tu...kebetulan pulak kakak2 dia tak ada...... so.....g lah tengok wayang....ukhuss...chekdee cam nak tetido dalam panggung.....waduh.......

G-HaD's said...

k.dalia...siv ajak sy nonton muvee same..hihiikk...agakny nnt leh le jumpe akk same..nak ke?sudi ke?agak2 leh buat gathrin ni:D

imHepPie said...

uihhh...nak gk..sis xmo blanja ke???huhu

mamai said...

wah tengok wayang tak melawa pun puchong tu tak jauh dari rumah pakcik nie..

miSs siv said...

akak~
ahakz!!
kalo terbongkar sape yg belanje, ma0 nye kene debik 13ratus kali sy nie kak..
hahaha!!!

syahbandar87 said...

SLMT BERPUASA KAK
:)

GRuNGe said...

Baik sungguh mamat tu kan Dalia.

Mesti mamat tu:

1. Hensem.
2. Konpim baik sebab selamat pergi dan balik.
3. Seorang yang romantik.
4. Seorang yang penyabar.

Kim salam mamat tu Dalia. :P