CLICK HERE!

8pm....Im Backkk....!

tgk tajuk je dah perasan kan???
macam la glamer sgt....
hikhikhik...

aku tak sempat nak lawat blog uols wkend ni..
jap g aku round...:)

ptg td kwn aku tnye aku...
"dalia..ape beza
Sayang dan Suka?
Benci dan Menyampah?
Rindu dan Nak jumpa?"

Jwpn aku....
"sayang, suka, rindu dan nak jumpe tu maksudnye..ko ade sesuatu di dalam hati..benci dan menyampah tu dah tak syg, tak suka,
tak rindu dan tak nak jumpe la..."
hehehhe....


senang tak jwpn aku...?

Ape lak pendpt uols..?

salam sayang
DaliaLiyana

16 comments:

ber_uwang said...

semua nya bermula dengan hati, kalau hati suka pas tu mula sayang , pastu mula rindu, pastu mula nak jumpa...

Jard The Great said...

setuju dgn ber_uwang,.. ;p

chekdenoor said...

Sayang...rindu....suka...nak jumpa.... HANYA PADA YANG SAYANG KITA JER LAH........Ukhusssss keluarga ku......kesayangan ku

Jard The Great said...

dalia.. tudung tu ok.. ehehe.. ku berikan kat mak ku.... ;p
thanks hon!

sharamli said...

kite benciiiiiiiiiiiiiiiii sgt kt 0rg tu..
tp dlm ati kita syg giler2 dan nak jmpa ngn 0rg tu...

G-HaD's said...

Sayang dan Suka?
Benci dan Menyampah?
Rindu dan Nak jumpa?

wou!!klu suke xsmestny syg...mnyampah xsmestiny sbb benci...klu nak jumpe pun xsmestiny rindu...
kena tgk kes le sis...sbb ....bg 2pkataan,sbnrny de 2 makne yg tsembunyi...


suke.......mungkin sbb de kpentingan lain,
mnyampah,mybe on dat time je...pastu dh xnyampah dh...
nak jumpe??rindu ke??saje je kot nak abskan mase lapang ...hahahhaha :p
tgk situasi n mood... ;)

Uncle Lee said...

Hello Daliah, bet you had a wonderful time.
Have a pleasant week and keep well, Lee.

DaliaLiyana said...

g-had lupa nak bgtau..kwn akak tu tgh angau..hehhee...so situasi dia satu je...

Wanita Itu said...

apa soklan td eh?

sayang dan suka..
~orang yang kiter suka, tak semestinya kiter sayang kan..

benci dan menyampah..
~kekadang kiter menyampah, tapi tak smpe benci kan..

rindu
~tak dapat nak jumpa, tu sebab rindu..

nak jumpa
~i likeeee..jom jumpa yeay...

miSs siv said...

hurm~
suke n syg?
bg sy: kite buley suke sape2..even org yg kite x kenal..tp x sume org kite buley syg kan?

benci n nyampah?
bg sy: kdg2 kal0 da benci, mmg nyampah..die caring dgn kite pun, rase mcm nk maki2..h0h0

rindu n nk jumpe?
bg sy: kdg2 org lebey suke rindu dari ja0h...x semestinye nk jumpe..=p

GRuNGe said...

Kalau sayang rindu dan nak jumpa kamu plak cemana ek Dalia? Lalalalala.

Owh, I am back.

Tapi still dekat KT ar. Selasa g Kuantan.

Btw, tak adil, Jard dapat tudung. Saya pun mahu tudung juga. Lalalalala.

Owh, kamu memang gelemer Dalia.

<< s| tED| >> said...

sayang suka benci menyampah rindu nak jumpa....
ZZZZZzzZzzZ.. cukup perisa tu.. ekekkee
ape aku taip ni ? :P

mamai said...

aku sayang sikit bencinya banyak...sebab bila benci kita selalu ingat kat orang tu

anak laut said...

salam..

kenduri kwin bulan posa.?? hehehehe..
tq singgah..

sis_nita said...

ko sayang akak tak.. kalo ko sayang akak, meh kita jumpa.. hehehe!

deaf_angel said...

susahnye soalan...pening!