CLICK HERE!

NO idea...

dah bape hari aku balik lewat ...
penat..letih..tired....
macam nak demam pun ada...
huhuhuu....
nak jenguk2 blog uols pun tak sempat...
ni pun aku semptkan gak...

pale aku ni berserabut sebenarnye..
byk betul nak kena pikir...
huhuhu...

tp yg aku pelik, ke'chubby an' (ade ke word ni...hikhikhik...)
aku tak gak susut2...
waaaa...helppppp.....
selera makan menjadi2...hehehhe....
mama aku la asik masak yg sedap2 je....
pastu pedas giler..mane tak berselera aku...
lebih2 lagi ade cili api goreng aku...
perrrghhhhh......
mmg terlupa la yg aku ni dah makin tembam dan gemuk...
ma...pls ma...tak yah masak sedap2.....nnt kaklong makan byk....
huhuhu...

p/s:miSs siv...sori ek..akak a bit bz...(ke sj wat2 bz ek...hehehhe....)
nak ajak tgk muvie...joommmmm.....


okla...da macam ngntuk.....
aku rase aku kena g titun la sbb dah nak dkt 2am..
c uols tmorow...
senyum sokmo...

salam sayang
DaliaLiyana

21 comments:

anak laut said...

salam....DL,

dah ambik award dalam blog anaklaut? ambilah sebagai tanda kenangan.:)

miss GAZA said...

salam buatmu sis..

saya tengok akak maintain jer..
cun ape!
=)

miSs siv said...

wah!
femesnye sy~
=p

*akak ade no sy kan?sy ade bg kat email dulu..contact lah~
senang nk ajak...
20/8/09

sis_nita said...

makan laa selagi ada selera.. kang dah ilang selera, dah tak leh nak telan apa pon.. huhu!

yginsaf4 said...

thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww.. manerr tembamm ghiteww.. hmmmm

Wanita Itu said...

ai DL..

ado ko temban.. tgk gambor tak cam tembam pun hee..

Eazy Izzuddin said...

x fe..
puasa nak dekat...
nnti ilang ke chubby an itu
hik3

Framestone said...

jgn dok salahkan mak yg masak sedap2 he..23x nnt bila mak xde..mesti terindu2 masakan die he..23x

pagi2 dah ketuk pintu teratak bro ek... pe2 pun morning buat kamu...

ber_uwang said...

nak itot tengok muvie

ku tak sempurna said...

alahai... tak nampak pun chubby nya...
ok la tu... sdg molek :D

chekdenoor said...

Dahlia...sama cam anak chekdee... bila berat badan naik...." ni maklah yang salah...asyik masak yang sedap-sedak jer" ..... sebenarnya sebagai ibu....bila anak-anak ada dirumah....memang happy nak masak yang best dan happy tengok anak-anak berselera makan........ kui kui

bila berat badan chekdee naik.....nak salahkan sapa pulak ya.....ukhussss

ashie023 said...

dalia, aku pun...cam skrg nih penat giless kalu balik opis sebab slalu balik lewat..and very tired..smalam pun rasa cam nak demam..

Watierman said...

Adik DL...Along...akak pun selalu cakap cam tu...Mama Along nak diet ni...last2 dia kata...tak pe...nanti sampai masa dia kurus lah...nak buat macam mana...dia memang berselera makan....Adik Dl tetap cantik & anggun...di mata akak...tak ade tembam pun!

mummyseri said...

salam dalia..huhuhhu takla cubby sgt pon ..
comel n menten je akak tgk wajahmu itew dik..
xpe yg pntg ati kite hepi..

p/s : akak nk tempek magkuk luv tu kt uma ye..tq

Framestone said...

out of topic--> he..23x xperlu ckp kat puchong..kat sini pun dah start menyatu dah... parah2 huhuhu xde pulak org nk catukn sugar daddy kat luar tue...

c-idah said...

xpelah...dh nk posa nie,
t boleh la kuruskn badan tu yekk

betul cakap eazy tu..:)

ibu_umairah said...

makan jgn diabaikan......nant perut masuk angin pulak!!!!!

suhaila-ab said...

ok la tu..cun lagi...

░♥si lampu neon♥░ said...

ewah3x =)

Faarihin said...

wah.. bagilah cket ke"chubby'an akak tu kat sy.. huhuhu..

a kl citizen said...

akak tengok tak chubby mana pun.. rasanya sedang molek dah..
tak yah lah nak kurus2 sangat..
kang macam jerangkung tak de sape lak yang nak tengok