CLICK HERE!

NaSi ArAb...& CanTiikkkkk....

aku bru balik makan nasi arab..
makan kat cyberjaya...

adooiii....
KOMFEM OUT DIET
aku..

mane tak nyer makan kul 1030pm...
waaa... mama aku la kul 945pm ajak makan nasi arab...
so siap2...sampai2 je dah nak dkt 10.15pm...

memula aku tak nak la makan byk2...

tp aku ni pantang nampak nasi...

adoiii..camner nak kurusssss ni...weiiiiiii!!!!!


aku g ngn mama+3 adik lelaki aku...
muat2 satu kete....

2 adik yg form 4 tu tak padan kecik lagi pantang nmpk pompuan cantik....

betul la org kata KECANTIKAN tu sedikit sebyk memainkan peranan penting..
1st impression bebbb.... mmg ramai cakap tak penting,
tp kenyataannye penting kan?? kan??

pd uols sume...nahh adiah 'hati' dr aku...

hehehe...




salam sayang
DaliaLiyana




nak cantik...klik sini
http://dalialiyana.blogspot.com/
nak isi minyak petronas dpt duit??klik sini
http://svr-penggunabijak.blogspot.com/ & http://MY53465104.svr2u.com
sempat nak promote...hehhehe.....

24 comments:

Watierman said...

Salam DL...akak ringkaskan nama yg pjg ko dah sgt2 cantik di mata akak bersyukurlah dik...ni akak dah follow your blog...& nak hangkut hati mu balik utk digantung di dinding blog akak...moga perkenalan ini kekal berpanjangan.....!

anak laut said...

salam...

anaklaut senyum membaca entri DL ni..

nak makan nasi abrab jugakkk..kat mana tu?

Faizal Nizam said...

yerp.. memang penting ..

cik dalialiyana.. biasa la tu.. bebudak tingkatan 4.. baru nak "up" tu.. memang pantang nmpk pompuan cantik..

deaf_angel said...

fren
aku pernah baca kan, sebenarnye tak kesah kul berapa pun kita makan, asal kita maintain eating habit kita.
dulu aku selalu orang dengar jangan makan lambat sangat..
tapi cam orang kerja shift, kul 2 pagi makan nasik siap tambah ah ahha

miSs siv said...

nasi arab?
x pena ta0..
huhu
akak blanje keh?
=p

fitriah said...

sedapnye nasik arab!

Framestone said...

tip untuk menguruskan diri...

bile mkan, jgn lupe ajak memember..sesambil tu ebelanje dorg selalu.. bukan takat bdn ke kurus...dompet pun kempis he...23x

terime kasih bro framestone he..23x
sempt lg kamu wat promosi ek

Jard The Great said...

ehehe... adik kak dalia gatal ek??? =p =p

bila nk blanja aku nasi arab neh?

Wanita Itu said...

wah..

1st time masuk dah dapat adiah hee..

langkah kanan betui ambo ini kan hee :)

farah aminuddin said...

nak nasik arab jugak T_T

chekdenoor said...

Nasi arab ...waduhhh..... diet chekdee yang tak menjadi ni...dah mula membayangkan kesedapan nasi tu....... alahaiiiiiii

Budak form 4....hormon seksekunder berlebihan....ukhussss....... mereka lebih kepada ingin tahu...... waduhhhhh

sue said...

salam,,,
wah nasi arab...mesti bestkannn!!!
nnt su cube ek....

imHepPie said...

salam sis..
hwaaa nak gak x ajak pon nk gi mkn nasi arab..
pasni sis nak blanje kan??kan??hik3....

sis da cantekk dah...

sharamli said...

ala..xgem0k mna p0n..hu3

ku tak sempurna said...

err... aku punya diet pun asyik lari je skrg ni... nasib dah nak bulan ramadhan :D

Yunus Badawi said...

adik lelaki ko gatal biasalah. Jgn ko pun ikut gatal sudahlah hehehe

(jgn marah)

messyremo said...

bile nk blnje ns arab ni kak..

bisnes pun dah de~~hehe

<< s| tED| >> said...

ekekekek Dalia.. nasib baik tak tahan godaan nasi arab.. kalau Pak ARab! lagik naya! ekekekeke

GRuNGe said...

Betul kamu cantik sudah. Hehehehe.

azman said...

orang Arab makan nasik ka???

sah sah nasik Arab tu nasik melayu yg diArabkan..

momentinlife said...

eh! anda di tag ye.. heheh

Zareda Norman said...

kat mana nasik arab kat cyberjaya ni ek.. sellau kak zar makan kat jalan damai tu.. selasa ni ada geng nak dtg putrajaya so ingat nak bawak makan..

nanti pls bagi direcion nasi arab cuberjaya ni ek.. thanks

oranglidi said...

ahaha.. makan jgn x makan..

skali skala lewat xpo a. hehe

relaxjom said...

sedapkerr ...

tapi kat cyberjaya tu ramai sgt pak arab n negro... takot pun ada jugak.

nasi arab ni mcm nasi beriyani kot???