CLICK HERE!

MaTA......OH...MAta....!

1st of all, aku nak ucapkan THANKS pada uols yg bg idea bisnis tu...
aku nak la buat bisnis..
malas keje ni...
keje tak kaya2 gak...
hehehehe...
biasela aku ni mata duitan...bukan mata duitan kat duit org...
duit hasil usaha aku la...
hikhikhik...

2nd...sori sbb lame tak round2 kat blog uols..
ade beberape perkara yg perlu aku selesaikan...
jap g aku nak g serbu blig uols...:)

uols tau tak kalau bhgn mata belah bwh asik berkedip je nape??
tak silap aku, org tua2 kata...kalau mata kanan, bite baik..
tp mata kiri tak baik..

mmg tak leh percaye...khurafat...tp aku ni gatai gak nak tau..hehhehe..
bukan ape, aku pelik sbb dah 4 hari bhgn mata aku ni dok gerak2 sendiri..
yang bhgn belah bwh mata kiri.....

ni time aku post entry ni pun dok gerak2 gak...
pelik.....

salam sayang
DaliaLiyana

flower for u....
KEEP SMILE

10 comments:

ibu_umairah said...

nak ade bisnes sendiri....cayalah!!!!good luck ye

miSs siv said...

akak bg email kat sy...
bley la sy share biznes online tuh..
=)

ermm..pasal mate tuh, x ta0 lah betul ke x..
huhu

tp selal0 yg org dgr kal0 mimpi gigi tercabut @ patah...
means ade org terdekat kite akan mengalami sumthing yg x best lah..
x ta0 bet0l ke x..
tp da pena jd kat mak sy...
=p

yginsaf4 said...

buat bisnes leh kaya katernyerrr.. hmmm

Jard The Great said...

hehehe.. mmg kepala business

iedaLUVsham said...

mata gedik2 blah bwah...may b nak nangis kot @ akan bertemu sahabat lama, pepandai je aku, heheh!!! tp kalo aku slalunyer cenggitu..

ZHARIF BADRUL said...

salam
terima kasih kak atas komen yang diberi.Nanti nak bukak business jangan lupa bagitau saya boleh saya support nanti.
Kalau akak nak buat business buat benda yang familiar ngan akak.Mungkin mengenai produk kesihatan or kecantikan.Pasaran untuk produk camni pun luas sekarang.

Farah Aminuddin said...

mata gerak2? eheh kalau farah mata gerak kanan ke kiri ke same je. ;p

imHepPie said...

huhu..nnti bley la tumpang jdik sleeping partner eh kak..hehe..

akak nak wt biznes pe??

urmm..pasal mata tuh ada gak dgr yg belah kiri cam ada bite x elok..tpi tuh bkn btol pon..mntk dijauhkan la ek..amin..hehe

sharamli said...

0rg tua2 byk t0l andaian dy0rg...hu3...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

share-share lah tips nanti... hehe..

salam kenal.