CLICK HERE!

MaCAm-MacAM HaL....!

letih tul bdn aku ni..balik lambat lagi..
sampai2 je dah kul 830pm...

mandi, solat, makan..tgk2 jam dah kul 945pm..

terus ngadap kekasih buah hati pengarang jantung aku ni..

hehhehe....


1st- aku tak sabar nak sambut Ramadhan...
tp kdg2 sedih sbb tahun ni dah 5 tahun dia pergi.... semoga rohnya dicucuri rahmat...amin...

2nd-miSs siv, nak g bila?? citer tu akan ditygkan on 20th aug....

a day b4 puasa.. TP KOMPOM TAK NYESAL EK G NGN AKAK???
hehhehe...

(ha...cuak....??leh tukar pikiran kalau nak...hehhehe..)


3rd-apsal la jerawat tumbuh??

SAPE TAU???

waaa...jerawat aku ni interprem la pulak time2 ni...
RAYA NNT JGN NGADA2 NAK INTERPREM OK CIK JERAWAT...

hehhee...

nak tau kat ner jerawat aku menempel??
hantu tul jerawat ni...
dah macam clown lak aku..
.

sempat aku snap pagi td time panaskan enjin kete...
waaaaa.....
nampak tak??setompok kat hidung aku tu...cetttttt!


salam sayang
DaliaLiyana

37 comments:

miSs siv said...

akak!!

i. salam ramadhan gak~
ermm..sape yg da pergi?

ii. betul!! tp x dpt dipastikan tarikh yang betul2..akak mizcall lah sy...msg ke...=p

iii. jerawat?
adakah akak diharamkan berpuasa pada hari 1st puasa?
hahahahaa!!

DaliaLiyana said...

cenonit...
yg pergi tu buah hati pengarang jantung akak..huhu...
akak dah msg kamu..dpt kan??
isshhh..InsyaAllah 1st day ramdhan akak akan berpuasa..lum time lagi la...hehehhe...
slmt berpuasa kat kamu jg...

imHepPie said...

aiyak akak..itu jerwat..is da mo0n coming??muahaha...

sharamli said...

la..meh sni nak tlg picit jawat tu..nak?

ashie023 said...

itu dipanggil jerawat gatal lah dalia...ahahhaa..

ibu_umairah said...

encik jerwat dah tumbuh..tanda kut nak tuuuutttt!!!!!hee.heeeeeeee

Nurhayati said...

comel je jerawat atas idung ek hihihi
i pun ada jerawat gak ni tapi bukan atas idung dlm idung..sakit ooo

RAJA NORAZAH RAJA ISA said...

salam DaliaLiyana..selamat berpuasa..

AISHALIFE-LINE said...

aduh..jerawatnya bikin tambah manis tuh! hehehe.Met menyambut bulan Ramadhan ya...salam kenal.

chekdenoor said...

Dahlia..... kalau chekdee dan anak-anak..... masalah jerawat ni...ubatnyer senang jer.....guna bedak sejukkkkk....murah dan selesa..... ukhussss

julietchun said...

jerawat tu simbol kena ganti poser ler tahu ni,kekekeke.

khaLifah feDi said...

emm tu jerawat sempena pose kot..!!!

Faarihin said...

jelawat nak smbut bulan pose tu.. huhuhuhu..

<< s| tED| >> said...

1. salam ramdhan. siapa yg telah pergi?
2. miss siv. nak ikut gak
3. jerawat kat dagu! :P

Dee said...

jerawat manis xpelah..

sis_nita said...

kalo jerawat yang kalerr pink2 tu katanyerr penyeri muka.. huhu!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> jerawat pemanis wajah

hehhehehe

a kl citizen said...

jerawat pemanis tu

G-HaD's said...

salam ramadhan jgk utk awk...;)

jrwt??gunela OXY,hihii...org kate jwrt ni penyeri tau...so..jgn bmbng...makin manis d pndng nnt:D

Uncle Lee said...

Hello Dalia, minum Chinese green tea, three or 4 cups a day, you'll feel refreshed and can climb mountain, ha ha.
You keep well, best regards, Lee.

Framestone said...

1.. jgn sedih sgt..tahun depan sure dah jd 6tahun die meninggalkan kamu

2.. klu die menyesal..kamutetap juagk xde cahaya penyesalan lepas tgk cite tue kan

3.. hormon xstabil tue... seksa gak jerawat tumbuh kat hidung huhuhu

out of topic--> peh demand die... ade ke nk alihkan pavilion ke sebelah rumah die... xpasal2 je ruamh aku dirobohkan kerna menganggu pemandangan org ramai yg sesak di depan rumah...

last2 jd cam cite Up he..23x pe2 lg..g tiup belon byk2 huhuuh

susah2 je meh bro alih ruamh kamu dok sebelah rumah bro..leh gak sekodeng kamu on9 ape

miSs siv said...

ted|::
ma0 ikut?
turun kL loh~~
bawak dak utih sekali..
hahaha

deaf_angel said...

selamat berpose fren

eLLy said...

emmm tak sabar nak sambut ramadhan atau tak sabar nak raya nie??? ha ha ha

sue said...

em sue pun x sabo nak tgu ramadhn gak!!hik!!! ala jerawat 2 biasela...byk pk naikla jerawat..so knla sentiasa ceria2kan dr sll ek....

mamai said...

selamat berposa yer..bloga ku juga turut berposa kot

chekdenoor said...

Salam dahlia,

Chekdee ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada seisi keluarga. Mudah-mudahan puasa kita tahun ini, adalah lebih baik dari tahun-tahun yang lepas.

Zumairi said...

rasanya saya dah ucpke salam ramadan...salam ramadan...jerawat tumbuh skrg ok..nanti nak raya muka bersih dari jerawat

Noli said...

selamat berposer..

AjemiPutraNobita said...

biar la jerawat tu nk tumbuh...dia pun nak hidup jugak...hehe

ku tak sempurna said...

jerawat pemanis tu.. hihihi

selamat menyambut ramadhan :D

razifembi said...

Selamat menyambut Ramadhan ..... selamat berpuasa

dari relaxjom sekeluarga ...

Fadh said...

salam ramadhan nul karim

chipsmore said...

sy pon berharap cik jerawat x datang time2x raya...org sebok nk photoshoot t..hehe ;)

CuTeMiUt78 said...

takpe jerawat pun nak interframe kali ni.. hik..hik..hik. selamat berpuasa.. semoga puasa kali ni lebih diberkati

GorgeousGround said...

hi..salam ziarah,jemput singgah & jom shopping wit us!! kain pasang & shawls murah..murah.. :) @ http://gorgeous-ground.blogspot.com/

Watierman said...

Salam Adik DL....tak per ciput jer tu...akak tak perasan pun....

Nak tgk apa dgn missiv...UP ker....akak dah tgk...boring sikit le...cakap banyak...bukan action pack sangat...Ice aged 3 lagi menarik!