CLICK HERE!

Aku JaDi HanTU ....Hikhikhik...


aku tgh guna adik aku nyer laptop ni...
hikhikhik...

adik aku yg mane??
ye tak yer ek...
aku ni kan ramai adik beradik...
adik aku yg suka bg soklan sengal tu...
hehehe...
dia balik sbb wkend kan

sanggup tu dr Melaka balik....

aku dah tukar wallpaper MU dia ke wallpaper ni...
cantik tak??




hikhikhik..
mati aku jap g dia balik...
mst dia HANGIN ngn aku...hehehe....
dah jd wall papewr ala2 lembut gituwwww......

dia kuar g tgk adik aku yang satu lagi main bola..ade game..
adik aku masuk final..
Adoooiii...
peningla nak dgr citer LEBAT adik aku ni ptg ni...

mesti EKSEN lebih sbb masuk final...
huhuhuhu....
sabar k tinge ku....
huhuhu...


salam sayang
DaliaLiyana

21 comments:

anak laut said...

salm..DaliaLiyana,

ya, bukan tangan saya tu.. gambar hiasan je tu..:))

ayat yg biasa je tu..

sis_nita said...

hehehe!
mesti dia pensan nengok wallpaper dia jadik cenggitu..

sharamli said...

nakal erk..np tukar w0lpaper die?

RobinHood said...

wah...akak nie...
jahat neh!
;p

Webmaster said...

Cik Kak....

Jambu gile wallpaper tu...

a kl citizen said...

wa.. ni wall paper budak tadika ni...
ngamuk la tuan punya laptop

mamai said...

aku takut adik kau tukar kau jadi antu ajer nanti

lili11 said...

Tahniah utk adik yg dah masuk final! Itu petanda baik tuuu ... Akak masuk haper?

Precious

Bunga said...

salam persahabatan semoga mau menerimanya

chekdenoor said...

waduh ...wallpepar tu....... cam baby girl jer .... sure dia tak jadi citer pasal game dia ......

GRuNGe said...

Wuits, kenapa tukar gambar itu. Tukar la gambar ikan paus. Adik kamu kan suka ikan paus (berdasarkan soalan-soalan teka teki yang diberi kan oleh dia). Wakakakaka.

n.u.r.u.l said...

ini namanyer kakak nakal. suke2 dia jer tukar wallpaper tu...hehe

miSs siv said...

hahaha~
akak!!
agak x senunuh eh~
same dgn akak org suke suki je tukar org nye wallpaper~
ki3~
x ley blah~
MU vS heLLo kitty~
hahahahaha

oranglidi said...

ahahahhaa!!

naik minyak adikk lu tau pasal ni..

kalu tukar walpaper gmbr shin chan ok gak! hehe

Jard The Great said...

ahahaha.. dalia NAKAL!!!

NaqeebLukhman said...

sonok aaar ade ramai adik laki2
pastu active pulak tu... hehehe
mesti kecoh rumah!

s@yangh@sni said...

santek arrr hillo kitty tu...
musti perang ultraman-raksaser akan bermula ni..

nurdaniella said...

salam dalia, hehe.. confirm la ngamuk adik dalia tu, kann.. dah la pakai laptop dia, siap tukar2 lagi wallpaper orang tu.. huhu..

Zumairi said...

harap adik dapat score bola...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hahahha....

wallpaper ganaz jadi wallpaper budak pompuan....kekkekkeke...

mahu dalia kena hempuk dengan lappy tu kejap lagi...kekkekke

KhairiL's said...

ok la, nasib baik x tukar wallpaper fully pink calour