CLICK HERE!

KEnaPa Ek????

eee....2 hari internet prob...payah nak online...cam nak makan org je aku rase ni....hehhehe (teremo la pulak....) ok...ok..before aku meronda jap lagi...aku nak tnye ni... nape ek org pompuan ni dah tua pun nak melawa?? hehhee... nak story sket...mama aku ni da 55 tahun ari ni...HEPI BIRTHDAY TO MY MOM...(korg agak mama aku tua tak?? heheheh...) kan aku g demo umah kwn aku tu..so, disebabkan produk tu takde chemicals dan berkesan ( hehehe...mst ade kata aku nak promote kan??? hahahahaa....) aku pun beli la...pastu mama aku pun 'menerai' gak...last2 dia pun nak pakai...waaaa.......ni sume gara2 mama aku kata kulit muka di semakin licin & tegang gituuuu...huhuu...kena la aku kena share ngn mama aku..huhuhu... aku ta kkisah pun...cume pelik pompuan ni...KALAU BAB KECANTIKAN, HAI...SANGGUP.......dah agak 'veteran' (aku tak leh cakap mama aku tua...sensitif....kena cakap veteran....hehehhe...) pun, beauty concious...korg pun cam tu ke?? esp yang dah sewaktu ngn mama dalia....(cakap ngn org tua tak leh guna aku....hehehe...) KORG CAMNER LAK???



slm syg
DaliaLiyana

7 comments:

Zumairi said...

55 tu tak la tua sgt...masih leh melawa gi ;-)

DaliaLiyana said...

ooo..ye ke?? kembang la mama dalia kalau tau ni..mahu tak tidoq malam...hehehe....

sis_nita said...

epi besday to your mum..
55 tahun ehh..
aisehh.. laa ni kan..
org2 veteran lebih menjaga kecantikan dan kesihatan mereka berbanding kita yg muda2 neh..
depa byk guna tradisi punyerr amalan..

DaliaLiyana said...

tq kak...nnt dalia bgtau mama ade org wish dia..hehhee..

Jard The Great said...

ku baru ja bole men tenet kat umah.. alhmadulillah

ct rahani said...

pompuan ngan beauty mmg x leh dipisahkan.. hiks..

DaliaLiyana said...

hai..perempuan...perempuan....