CLICK HERE!

AMAZING...!!!

Smlam kwn aku ajak dtg uma dia sbb dia bg FREE FACIAL...aku pun ok je la sbb FREE kan...hehhee..lagipun dah lame muka aku ni tak difacialkan....

smpai2 je...da ramai org..so aku tgk je dulu sblm menyerahkan 'muka' aku ni pada dia..kot2 jd ape2 kang...susah aku...hehehe..

AMAZING beb...dalam 2 minit je dah ade kesan..kalau yg berjeragat...jeragat tu nmpk terhakis...kalau muka tu cam kusam je...nmpkk berseri...kalau jerawat, kecut..isshhh..cam tak caye je ..KORG PUN MSTI TAK PERCAYA KAN??? aku pun...hehhe...tp bila dah tgk sendiri & alami sendiri..tu la aku nak kongsi ni...agak2 sape2 yg ada masalah ngn skin or nak tambah cantik..leh inform aku k...nnt aku g bwk jumpe mmber aku tu... yang aku tertarik tu sbb PRODUK ni takde bahan chemical...all NATURAL....

pasal tu kwn aku tak cakap SKIN CARE tp SKIN HEALTH!!!

17 comments:

sis_nita said...

salam weekend dik..

akak pon dah lama tak gi facial.. huhu! facial sendiri arr kat umah..

produk apa tuhh..?

DaliaLiyana said...

bio rejuv...hehhe..
sama la kak...dalia ni mmg malas nak g facial...mmg kena jaga muka..aset tu..tp kalau malas dah menguasai...tak de maknanye..hehehe...

NaqeebLukhman said...

haaaaaa amazing... oh untuk pompuan jer nih heheh

Zumairi said...

lagi cepat produk tu berkesan lagi baik ye?

DaliaLiyana said...

tu gak dalia tnye mula2..tp d product no chemaical at all...it is MOOR..tau x MOOR tu ape?? mmg proven MOOR ni baik utk kulit...

apa ajela said...

salam..
nice blog :-)

DaliaLiyana said...

tq apa ajela...

anak laut said...

salam...terima kasih sudi singgah anaklaut.:))

kojah said...

btol ke nk bg spoon mas tue???

chekdenoor said...

Salam....

ukhus.....nak gak hilangkan jeragat yang dah banyak kat muka akak ni ha...........

niza said...

sungguh lama x gi facial2...uhuhuh...

thanks ye singgah blog...nnti sy add awk...

[-suziey-] said...

waaa g facial..memanjakan muka..hehe

missdiya84 said...

produk ape ni hehe..nak nyibuk gak

honeylanz said...

br last week buat free facial kt kaunter clinique..tp kesan nye x de apa sgt pun..heheheh

julie^beth said...

kat mane buat facial nie? nak jugak buang pigment2 sel2 kulit mati.. boleh suggest?

anak laut said...

salam...

tips tu melawak sempoi saja.. tq sudi singgah..

p/s: saya pun pilih yang 3 jugak.. tambah satu lagi: beramal soleh.:)

secangkir madu merah said...

best jugak nak try, product apa ek?