CLICK HERE!

mARi...MAri...TgK Sape YG KenA.....!

OK...cam ramai je nak tau jwpn soklan yg adik beradik..sepupu sepapat ngn ikan paus bersalut tepung tu kan??? hikhikhik...
jwpn kepda soklan semalam ialah.....
jeng..jeng...jeng....

V
V
V
V
V
V
V
V
V

4#$%%15%$*&299@*&^508--2:{_+"?#@

hahahha..ilex...ilex...bro & sis...

ni ha jwpnnyer...
KORG SURE HANGIN LA...sbb aku pun HANGIN je bila adik aku tu bgtau jwpnnyer....
ade ke jpwn kpd byk2 burung, burung ape yg paling panjg tu ialah


BURUNG YG SEDANG BERATUR!!!


wwwaaaaaaaaaaa.....
tunggu la balik cuti..siap klong ikat2 mulut tu supaya dah tak leh tnye soklan2 sengal...
hikhikhik....


p/s:ade sape2 yang betul??? kalau ade hadiah claim kat sis nita...
hahahahaha....
(tulis kecik2 sbb takot sis nita nampak...hehehhee...)


salam syg
DaliaLiyana

16 comments:

sharamli said...

ala..bru je nak jwb cmtu..hik3

mamai said...

baik kamu elakkan adik kamu dari ketemu aku mmg confirm aku plaster mulut dia

Jard The Great said...

hmmm mmg sengal ar adik kak tu.. ahaha..

DaliaLiyana said...

sharamli....no ans no adiah k...

mamai....sama la...dalia pun pening klau dia balik...soklan sengal dia ade berbakul2 tau..huhuhu...

jard..tu baru sorg..ade lagi 3 org senagl dia hampir sama tapi tak sama..hehehhe...

miSs siv said...

ngeee~~
x aci betul lah jawapan adik akak nieee~~
=p

DaliaLiyana said...

hehhee..miSs siv..nnt dpt lagi soklan sengal..akak update awak..hehehe..tgk sape lagi terror..adik akak ke miSssiv...hehhe..

messyremo said...

ala...betol la jawapan dalam ati saya semalam kak..
cume malas nak bagtau jer..:P

DaliaLiyana said...

jawpan dalam hati..tak diterima sbb tak dpt didengari...ekekke...

Zumairi said...

jawapanku hampir betul...ada hadiah saguhati tak..kopok2 ke cikedis ke ok gak

sis_nita said...

wakakakakak!
ni jawapan memang sentapp sehhh..
adoiyaiiii..
gajah paling panjang ialah gajah yang sedang beratur laa kan.. huhuhu!

woooo.. claim hadiah kat akak ehhh.. bulehhhh.. hadiahnyerr ialah aaaaaa.. apa ehhh.. gula2 sugus sorang satu.. :)

yginsaf4 said...

maner der sengall.. merapu meraban teww

echah_syed said...

opppsss..teka tekut yg bole disalah guna nih..hiks :p

slm kenal.. :)

miSs siv said...

hehehe~
tercabar nie~
hik3~~

deaf_angel said...

good one, aku tak pernah dengar yang ni lagi.

miSs siv said...

kite tnye kawan2..
diorg sume x puas hati dgn jawapan nie...
diorg ckp "2 byk...bukan panjang.."
hehehe

ARJUNA said...

salam,
cantik/kacak tu satu kelebihan. anugerah...