CLICK HERE!

LAnJuTaN CiteRR TemBAMmmm...

ok...respon semalam ramai yg suh aku bersenam utk kurgkan tembam....
BIAR BETUL....?
aku boleh dikatakan selang semingu tau bersenam..
takde pun...huhuhuhu....yo yo je...
aku kena buat sesuatu ni....

aku selalu mengadu kat mama dan adik2...
apsal la aku ni tembam sgt...

mmg diorg dok panggil aku si tembam pun...
waaa....tidakkkkkk..!!

sebenarnye kitorg adik beradik ni sume ada name timang2an...
tp biarlah RAHSIA....hehhe..kang mengamuk adik2 aku...
dah la diorg dah tau aku ada blog...
mau di bom nye aku nnt..

hari tu dah la adik aku aka adik suka bg teka teki dah
HANGIN ngn aku sbb tukar wall paper MU dia ke hello kitty...


selalunye cam tu la..
kite ni tak penah puas ngn ape yg kite ade...

yang kurus sibuk nak gemuk...
yang gemuk sibuk nak kurus....
yg hitam sibuk nak putih...
yang dah putih sibuk nak makin putih...cat je senang....:)
yang hodoh nak jd cantik...
yang dah mmg cantik tak penah bersyukur...

hai...tu la manusia...
ok la uols...

hv a sweet dreams...



salam sayang
DaliaLiyana

10 comments:

sharamli said...

akak..sweet dreams tw..bkn wet dreams..hu3

GRuNGe said...

Wakakaka, ingat nak komen pasal entry, sekali baca first komen, terus gelak dulu. Wakakakaka.

Owh, nama timangan saya dulu Roy, sebab perut banyak bori (kisah tipu jer ni, nama panggilan registered ialah majid, sila ambil perhatian).

Nite and SWEET dream. Takut sharamli salah baca kang.

Cik_daya said...

baik kiter BERSYUKUR jekkk

sis_nita said...

dah nama manusia..
mana penah puas dengan apa yg ada..
termasuk laa akak..

Jard The Great said...

dalia tembam..... lalalalalaaa

nurdaniella said...

salam dalia.. teringat nama timangan masa sekolah dulu.. sama la kita.. bila lalu kat kantin sekolah, pasti ada suara2 yang jerit 'tembam!!!'.. huhu..

miSs siv said...

akak...
sekali lagi nk ckp..
"tumBum e2 cuMeL"
=p

mamai said...

aku nama glamer aku hahahahahaha tak nak bagi tau...tapi bersenam seminggu sekali mana cukup

Framestone said...

he..23x bro dah cukup selesa dgn bntuk tubuh badan skrg..cuma probnye xleh nk berlari sekencang dulu... semput he..23x

PJK pun dh dikurniakan

out of topic--> ops bro pernah2 time memuda dula ek.. dah besa2 nie xde la wat blind date..just jumpe2 gitew je..sembang 5-10minit then blah.

ade ke yg nk culik n jual kamu ek... tp riso klu jd kat perempaun.. bile jumpe sembang2 belanje2 bwak jalan2 tau je dirogol..

dah byk kes2 cam nie..tp yg peliknye dirogol di hotel n rumah laki tue (xke pelik tue)

meo188 said...

kurangkan tidur di waktu siang.... thats all :P