CLICK HERE!

AKU JATUH CINTA.....hahahahha....

semlam aku g lagi demo...leh kata start dr sekarang, every week la akak tu (merangkap kwn aku la....sbb dia lagi tua dr aku..tu la pangil akak)....ajak aku g umah dia..ajak kawn2 wat demo...actually dia nak promote product SKIN HEALTH dia yang SUPERB tu....
aku baru pakai pun kwn2 kata dah kata ada beza...makin cantik la aku lepas ni...esp nak RAYA ni...ahhahaha....(Masuk bakul angkat sendiri....mst korg nak muntah kan dgr aku cakp cam ni...hehehe..siapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri..nak mintak korg puji aku cantik...sah2 takkan kan?? kan??kan???)
yg best product ni TAKDE CHEMICALS!!
all r NATURAL...ingredient MOOR & COLOSTRUM..korg bygkan POWER tak power..korg rajin carila articles berkenaan colostrumm & moor...mst korg tercengang bebbb....
tu la mama aku yg dah 55 pun tumpang sekaki ngn aku..nasib tak tumpang 2 kaki...hehehe...product tu nama BIO REJUV ..sape ade masalah jeragat, jerawat, toner kulit tak sekata dan pori2 cam bulan...leh la bgtau aku & kite set g buat..yg best FREE tau!!!
ni ha..product nyer...

AKU JATUH CINTA NGN PRODUCT NI.....




ha..tgk muka aku cantik tak?? hikhikhikhik...

salam syg
DaliaLiyana

28 comments:

Miss Izah Mohamed said...

selamat memanjakan diri ye..
lepas ni sume org pusu2 nk dekat ngan u sbb makin lawa dr sebelum ni.. hehe

nant leh laa promote kt org len plak :)

Jard The Great said...

ewa...ewah... kak dalia berjaya pengaruhi kak rini!! tahniah!! ahaha.. aku nk try jugakla.. tp slps stok mary kay aku abis..

khairul onggon said...

wah... cantik.. cantik.. (sambil angguk kepala).. Makasih singgah blog saya.. Tu bahasa Swak, tapi certain2 words je berbeza.. Bole paham sikit2 takpe sebab selesa guna bahsa ibunda untuk "ngerepak" (membebel) hehehehe... Selamat menjadi sahabat blog.. :)

Farah Amin said...

wuhu produk br ke?

DaliaLiyana said...

mekacih sume....
to jard...aku tak pengaruh dia la..dah benda tu bagus...dia yg nak...hahahha....
to farah...its fr new zealand..

Farah Amin said...

patutla cun. produk nz rupenya. hehehe

RobinHood said...

RObin Nak Gak La! Buleh Kew??
;p

DaliaLiyana said...

u tau kan farah??
u kan kat newzealand..

to robinhood....leh je..tp kena wat appoinment..hehhee...FREE kan...

RobinHood said...

HuhUhuh Tp Kena Pakai Baju Kurung X?
;p Kalau Kena X Jadi La...
HihIhihi
Brapa Inggt Set Tu??

chekdenoor said...

Dahlia...wah...bestnyer......bolehlah citer lagi tentang produk tu.........

Zumairi said...

ada produk yg boleh lebatkan misai dan janggut tak?...sory lari tajuk..

DaliaLiyana said...

to robin hood...skang ni laki ke pompuankena jaga skin tau..bukan nak melaram (wpun dalia suka melaram...hehehe...) tp utk self satisfaction...bila cantik kan confidence level meningkat (skema nyer ayat aku ni..huhuuh..)

DaliaLiyana said...

to zumairi..nak lebatkan jangut & misai..kena letak/lumur ngn lemak ayam...hehehee...

messyremo said...

wow...

berserinya muka...

cantik menawan..

(puji lebih sket,kot2 de free..:P)

DaliaLiyana said...

hahhaa...kelakarla messyremo...nak free?? leh je...sikit punye hal...

sharamli said...

igtkn jat0h cinta ngn mamat mach0..hu3

arsaili said...

salam kenal..menjaga kecantikan ni..ahahaha..nak lebat kan janggut suh je zumairi guna minyak kelapa dara..ahaha

GRuNGe said...

Wah, kalau saya kata saya jatuh cinta dengan Cik yang guna produk ni, boleh tak? Lalalalala.

Salam singgah dan komen. Terima kasih kerana sudi singgah dan komen.

Princess Liyana said...

hihi bgus2..mmg bgs kena jaga kecantikan;)

DaliaLiyana said...

to arsaili...dalia bgtau zumairi,guna lemak ayam nak lebatkan jaggut...hehhee...
to grunge...boleh je...hahahahah.....
princess Liyana...tq 4 u comment...perepmpuan mst jaga kecantikan kan??

Noorlaila Mohamed Nor said...

mesti mahal kan?
sy pakai pencuci muka lima hengget je
hiks

DaliaLiyana said...

mahal ke tak tu kena tgk pada quality product..
tq sinngah blog dalia

Miss Izah Mohamed said...

uiks.. jard pakai mary kay ke? hohoho

sis_nita said...

cantik..!
baperr tuhh..
satu set menda tu..?
harga..?

yginsaf4 said...

jeliterrnyerrr.. ehehe, salammm

momentinlife said...

wah2.. klu pas ni kene kejar ngan jejaka2.. abes ah.. huhu

mamai said...

salam tuan rumah terima kasih singgah di rumah mamai...hmm bakal usahawan semoga berjaya.

setiap kejadian itu cantik
berusaha menjaga kecantikan tak salah
cuma menukar itu salah


btw nanti saya link boleh

Zumairi said...

arsaili
dalia

takper saya guna dua-dua he he...misai n janggut ni cam malu2 jer nak tumbuh...