CLICK HERE!

TENSIONNNNNNN!!!!!

budak cenonit misS siv..tolg r akak dik...
smlam adik kata sbb musabab akak tak leh post soklan2 tag tu sbb akak type kat word then paste kat blog tak leh kan??
tp td akak try type kat dlm blog terus pun tak leh?? APE CERRRR...
huhuhu...
aku GIVE UP!!

to Anak Laut & budak cenonit miSs siv..
im so sori coz tak dpt nak jwb soklan2 tag tu...


penattt wooooo type...tp tak leh post...aleh2 kuar error & pls change html la..
ntah ape kebenda ntah..aku pun tak paham!

ok..disbbkan si grunge kata blog aku ni dah macam blog teka teki....
meh sini ..aku lak nak bg teka teki..
hahaha..
..
aku dah berjangkit virus ni ngn adik aku yg encem
dan kiut cam kaklongnyer ni..
hikhikhik...


SOALANNYER....
hehehhe..segan lak aku nak tnye..kot2 sume dpt jwb...malu aku seyyy....
hikhikhik....

takpe...kalau sume dpt jwb..aku akan cakap la...
"aku sesaje je bg soklan senang..soklan warm up"

..hahhaha...
pandai tak aku???


soklannyer...

  1. ape yg masuk lurus, kuar bengkok...?
  2. ape dia masuk dua kuar satu?
aku bg 2 je as a warm up questions...hikhik..

UOLS..JGN MASAM2...SENYUM2 SELALU...

salam sayang
DaliaLiyana

15 comments:

jejaka anggun said...

1. anu.
2. masuk satu kuar dua tau lah - main sampai dpt anak kembar.

lucah ke jawapan nih?

DaliaLiyana said...

weiii...jejaka anngun...teka teki dalia CLEAN ok..cehhh.....tak senonoh...SALAH JWPN tu...disqualified!!

miSs siv said...

ahh~
lucah jep jejake anggun~
hehe

1st: korek idung!!
yg kedue akan dipikirkan~
hehee

miSs siv said...

hahah~
akak try copy dari blog org, pastu paste kat new p0st akak..
pastu akak edit..
tp kalu x ley gak, akak jawab dlm hati lah..
hehehe

sis_nita said...

ape yg masuk lurus, kuar bengkok...?

hahaha! ni sonang sehhhh.. akak dah penah kena ngan soklan nehh.. jawapannyerr aderrlaaa jari yg mengorek idung.. kan kan kan..

yg kedua tuuuuu.. hmmmm.. tak dapat arrr..

messyremo said...

haha~~

akak bole buat buku pasal teka teki~~

hehe..ni msti jawapn pelik2 nih~~

Zumairi said...

jgn fikir sx ...jawapan dia mesti bukan 18sx... tul tak...tgh fikir nih

DaliaLiyana said...

to everybody...jwpn takde kena mengena ngn 18XXX ok..dalia CLEAN tau...hehehe...

miSs siv dan sis nita...jwpn kamu yg pertama tu betul...cam ckp td...sesaje je bg soklan senang...hikhikhik

messyremo:- nnt akak buat, kamu beli k...ahaks!

zumairi:- tul ke tgh pk..ke tgh tunggu jwpn...heheheheh

<< s| tED| >> said...

1. koek idong..
2. zzzzzzzzzzzzzzz

ashie023 said...

saya xnak jawab bleh tak..sebab semua org dah jwb(ceh ngelat)

n.u.r.u.l said...

dalia...bg soklan susah2 ckit. bio pening kpala kitorg memikirnyer...huhu. pastu bg adiah pd sapa yg dpt jwb...hehe

mamai said...

dah dapat jawpan ker kalau lom nanti aku bagi jawapan yer

Zumairi said...

tgh fikir sampai gugur rambut he he

anak laut said...

salam...

alahai...cianya...anaklaut minta maaf..lain kali tak bagi tag lagi..so sorry.

sharamli said...

he3...akak da kasi jawapan..0rg bru je bc entry ni